If you want to be somebody, somebody really special, be yourself!- Якщо ти хочеш бути кимось, кимось дійсно особливим, будь собою!

Docendo discimus!

Навчаючи, вчимося самі!

“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.” ― Dr. Seuss


понеділок, 28 грудня 2015 р.


Дивимось фільми та вивчаймо мову!

English films online – сайт пропонує надзвичайно широкий вибір фільмів та серіалів, які, до того ж, є одразу на російській та англійській мові з субтитрами, і з кількома варіантами якості.
Gold English – фільми, серіали, мультики, а також караоке на англійській. Можна обирати по року випуску та по рейтингу.
Vasabi – російський сайт, який пропонує фільми та серіали в хорошій якості англійською мовою з російськими субтитрами або ж без них.
Speechyard – широкий вибір фільмів, серіалів, мультфільмів та різних відео на англійській з англійськими субтитрами. Окрім цього на сайті є й розділ з книгами.
Engsub.org – зручний пошук фільмів за жанрами, роком випуску чи країною, яка його зняла.
Watch movies online – ресурс з фільмами на англійській мові: страшилки, мелодрами, комедії та багато іншого.
Фильмы на английском языке с английскими субтитрами – бложик, на якому є посилання на фільми англійською мовою з субтитрами. Окрім перегляду, їх також можна завантажити.
Соціальні мережі:
Movies in English ★ Фильмы на английськом – в групі більше ста тисяч підписників, і це зовсім не дивно, тут нічого зайвого, тільки фільми, безліч фільмів англійською мовою.
Фильмы на Английском языке с Русскими субтитрами – фільми виключно з російськими субтитрами, тому, кому краще вчиться мова в такий спосіб, вам сюди.
Фильмы на английском языке с субтитрами – зважаючи на те, що група відкрита і кожен охочий може запостити все, що заманеться, робиться трохи хаос, а тому відео краще шукати в архіві.
movies in english♛фильмы на английском – ще одна група з фільмами, відео та мультиками на випадок, якщо у попередніх нічого не знайдете цікавого.

Немає коментарів:

Дописати коментар